Terug naar overzicht

Artikelen over Bier en spijs

Verslag Masterclass Bier & Spijs (tww oktober 2013)
Goulash soep (tww juni 2011)
BIERTAPAS, Fingerfood met en bij bier (tww april 2011)
Speciaalbier & eten (2) (tww februari 2010)
Speciaalbier & eten (1) (tww december 2009)
IJs met Orvalbier (tww september 2004)
Forel in bier (tww december 2003)
Bierbeslag (tww november 2003)
Belgische stoofschotel met bier (Vlaamse Karbonades) (tww december 2001)
Gemarineerde fruitsalade met frambozenbier (tww december 2001)
Biertaart (tww juni 2000)
Gebonden Grove Mosterd soep (tww februari 1999)
Maltige bieflappen (tww oktober 1998)
Hartige kaastaart met ui (tww augustus 1998)
Bier met cassis (tww juni 1998)
Mosselen in een knapperig deegjasje (tww juni 1998)
Zeeduivel met een saus van 'Roman Dobbelen Bruinen' of 'Rodenbach' (tww februari 1998)
Kalfs- of lamsschenkel met 'la Chouffe' (tww februari 1996)
Mozaïek van 'Chimay' en Roggebrood (tww februari 1996)
Oesters met een sabayon van 'Hoegaarden' bier (tww februari 1996)
Parfait van Pêcheresse bier (tww februari 1996)
Runderlappen met bier (tww maart 1995)
Carnaval bierkoekjes (tww februari 1995)
De hapjes en biertjes van de clubavond 29 december 2017 (tww februari 2018)
Het maken van biermosterd (tww maart 2016)
Koken met de inkoopcommissie, augustus 2020 (tww augustus 2020)
Laat dat varkentje maar zitten (tww juni 2018)
Van de inkoopkcommissie (tww september 2020)
Terug naar overzicht