Terug naar overzicht | |||||||||||||||||||||||||
Gemarineerde fruitsalade met frambozenbier |
tww december 2001 | ||||||||||||||||||||||||
Door: Jan Wurpel | |||||||||||||||||||||||||
Ingrediƫnten:
Bereiden Dit dessert kan het best al een dag van te voren worden bereid.
Schil de appel en de peer en snijd ze voorzichtig in schijfjes. Leg ze in een kom met het bier, de suiker en de fijngesneden muntblaadjes. Dek het geheel af en plaats het een nacht in de koelkast. Snijd de volgende dag de bananen in schijfjes en doe ze samen met de aardbeien en de frambozen in de kom. Zet dit alles weer weg in de ijskast. Dien het geheel op in een diep bord of een glazen coupe. Eventueel kan nog verse room worden toegevoegd.
Met dank aan Ria van de Voorde en Wilma Wurpel. Voor- of nagerecht voor 4 personen |
|||||||||||||||||||||||||
Terug naar overzicht |