Clubkalender

Een overzicht van komende activiteiten (clubavonden, brouwdagen, excursies, etc.) en een selectie van activiteiten buiten onze vereniging. Deze laatste zijn grijs gekleurd. Zie voor eerdere activiteiten ons archief.

Voor nog meer bierevenementen: Bieragenda.nl, biernederland.nl/evenementen/ en bier.blog.nl/bieragenda

Klik hier voor een printvriendelijk formaat.

  Uiterste besteldatum Polderbok
Do. 01 juni 2023
Wilfred van der Heijden
 
 
  Brouwcursus, vierde avond. Onderwerp: Bottelen
Do. 08 juni 2023
19:30 uur
Nieuw Vennep
Titus Rinia

Voor iedereen die ooit het verlangen heeft gehad zelf zijn eigen bier te maken, organiseert 't Wort Wat! een Workshop Bierbrouwen. Je wordt in drie theorie-avonden wegwijs gemaakt in het brouwproces. Niet alleen behandelen we de praktijk van brouwen van bier, maar we bespreken ook recepten, grondstoffen en de middelen waarmee je zelf thuis aan de slag kan. Hoe je met eenvoudige middelen zelf thuis een lekker bier kunt maken.

Wat leer je nog meer? Naast de nodige theorie worden er ook diverse bieren gedronken. Dit om inzicht te krijgen in de gebruikte grondstoffen en het biertype dat het oplevert. Op de praktijkdag brouw je in een kleine groep onder begeleiding je eigen bier. Hier zal je ervaren wat het betekent om een Brouwmeester te zijn. Als afsluiting is er een bottelavond waar je eigen bier gebotteld wordt in flesjes. Dit bier kan je vervolgens mee naar huis nemen. Bij de workshop zit een uitgebreid cursusboek om achteraf nog eens alles in te kunnen opzoeken.

 
 
  Clubavond: Op bezoek bij Brouwerij Klein Duimpje
Vr. 23 juni 2023
20:00
Brouwerij Klein Duimpje Hillegom
Wim Groeneveld

Deze clubavond is, in tegenstelling wat we allemaal gewend zijn, niet de laatste vrijdag van de maand maar een week eerder. We gaan op bezoek bij brouwerij Klein Duimpje in Hillegom. 

 
 
  Gezamenlijke brouwdag:
Za. 16 september 2023
9:00 - 16:00 uur
Lisserbroek
Theo van Eijden
 
 
  Gezamenlijke brouwdag:
Za. 18 november 2023
9:00 - 16:00 uur
Lisserbroek
Theo van Eijden