Terug naar het overzicht
Dit recept afdrukken
Exporteer als BeerXML
Recept gegevens
batchgrootte: | 10 l. |
kooktijd: | 60 min. |
alcoholpercentage: | 6.2 % |
begin-SG: | 1068 |
eind-SG: | 1025 |
EBC (kleur): | 0.0 |
EBU (bitterheid): | 0.0 |
Ingrediënten
ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | bijzonderheden |
---|
Pilsmout (3 EBC) | 3 kg. |
|
3 EBC
|
Leverancier: Dingemans |
Zwarte mout (1500 EBC) | 100 g. |
|
1500 EBC
|
|
Rietsuiker | 100 g. |
|
|
|
Gierstevlokken | 100 g. |
|
|
|
Rijstevlokken | 100 g. |
|
|
|
Hallertau Perle | 21 g. |
60 min. |
3.9 α
|
Bloemen |
Saaz hop | 5 g. |
15 min. |
4 α
|
Bloemen |
Safale S-04 | 1 zakje |
|
|
Leverancier: Fermentis |
Maischwater | |
|
|
Leverancier: Kraan |
Spoelwater | |
|
|
Leverancier: Kraan |
Bottelsuiker | 6gr/liter |
|
|
|
Maischschema
54 °C | 63 °C | 73 °C | 78 °C |
60 min. | 45 min. | 30 min. | 5 min. |