Terug naar het overzicht   Dit recept afdrukken   Exporteer als BeerXML

La Chouffe

van:Titus Rinia
klasse:C
stijl:Tripel

Recept gegevens

batchgrootte:10 l.
kooktijd:75 min.
begin-SG:1070
eind-SG:1016
EBC (kleur):0.0
EBU (bitterheid):0.0

Ingrediënten

ingrediënthoeveelheidkooktijdwaardebijzonderheden
Pilsmout (3 EBC) 2.7 kg.   3 EBC Leverancier: Dingemans
Kandijsuiker, donker130 g.      
Tettnanger12 g. 75 min. 3 α Bloemen  
Lublin17 g. 75 min. 4.5 α Bloemen  
Tettnanger12 g. 15 min. 3 α Bloemen  
Lublin13 g.   2 α Bloemen  
Koriander6 g.      
Sinaasappelschil, gedroogde4 g.      
Maischwater      Leverancier: Kraan
Spoelwater      Leverancier: Kraan
Bottelsuiker6gr/liter      

Maischschema

52 °C60 °C70 °C75 °C78 °C
1 min.45 min.30 min.5 min.1 min.

Opmerkingen van de webredactie

Zie voor een brouwverslag het artikel in het clubblad van december 2006.
't Wort Wat receptendatabase: http://www.twortwat.nl/recepten?id=156