Clubavond: virtueel bezoek aan Brouwerij Klein Duimpje
Vr. 30 apr. 2021

Klein Duimpje
Klein Duimpje
Op vrijdag 30 april gaan we weer een online brouwerijbezoek houden. Deze keer gaan we naar Klein Duimpje in Hillegom. Dit gaat vergezeld van een proeverij met 4 verschillende bieren en er zal een presentatie over deze bieren en de brouwerij worden gegeven. De bij de proeverij behorende 4 bieren, kun je vooraf bestellen. Afhankelijk van de  hoeveelheid bestellingen zullen we weer op meerdere plaatsen in de Randstad een uitgiftepunt maken. De bieren kun je ook laten opsturen. Het is natuurlijk niet verplicht deze bieren te bestellen om het virtuele brouwerijbezoek bij te wonen. 

De bieren die geselecteerd zijn; Blond van 5,5%, een NEIPA van 7% , een Tripel van 9% en als klapstuk een Russian Imperial Stout Black Jack Choco 10%.
Inschrijven om de bieren te bestellen kan tot en met 18 april, in het weekeinde van 24/25 april kunnen de bestellingen worden afgehaald. Jullie worden nog geïnformeerd over de afhaaladressen. Bestellen na inloggen op de website in het menu ‘Voor leden’ bij ‘Online Clubavond’. Neem bij vragen contact op met het bestuur.

Enkele dagen voorafgaand aan de clubavond ontvangen jullie de link waarmee je kunt inloggen op de virtuele avond. Starttijd is 20:00 uren en inloggen kan vanaf 19:45 uur. 

20:00 uur
Online
Theo van Eijden
  Clubavond Brewfather
Vr. 28 mei. 2021
Brewfather
Brewfather

Deze online avond willen we aandacht besteden aan de app Brewfather. Dit is momenteel de meest uitgebreide online app van brouwsoftware. We willen laten zien hoe je hiermee werkt, hoe een recept is samen te stellen en wat de mogelijkheden zijn. Mocht je vragen hebben, stuur deze dan vooraf naar ons toe, dan kunnen we dit in de presentatie verwerken.

De link om te kunnen inloggen zullen jullie enkele dagen voorafgaand aan de avond ontvangen. 

20:00 uur
Online
Theo van Eijden
  Clubavond NEIPA bierstijl
Vr. 25 jun. 2021
NEIPA
NEIPA

Deze keer het spotlicht op een nieuwe bierstijl: de New England India Pale Ale. Dit is de meest trendy bierstijl van het moment. We bespreken de herkomst, de ingrediënten en hoe je dit bier brouwt. We zullen deze avond een speciale gastspreker het woord laten voeren.

 

20:00 uur
Online
Theo van Eijden
  jaarlijkse BBQ
Za. 04 sept. 2021

Of deze BBQ door gaat is volledig afhankelijk van de ontwikkelingen m.b.t. Corona. Voorlopig laten we deze in de agenda staan. 

17:00 uur
Lisserbroek
Theo van Eijden
  Clubavond
Vr. 24 sept. 2021  
20:00 uur
Online
Theo van Eijden
  Clubavond
Vr. 29 okt. 2021  
20:00 uur
Online
Theo van Eijden
  Clubavond
Vr. 26 nov. 2021  
20:00 uur
Online
Theo van Eijden
  Clubavond
Vr. 17 dec. 2021  
20:00 uur
Online
Theo van Eijden