Terug naar het overzicht
Dit recept afdrukken
Exporteer als BeerXML
Recept gegevens
batchgrootte: | 10 l. |
kooktijd: | 75 min. |
EBC (kleur): | 0.0 |
EBU (bitterheid): | 0.0 |
Ingrediënten
ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | bijzonderheden |
---|
Pilsmout (3 EBC) | 1.6 kg. |
|
3 EBC
|
Leverancier: Dingemans |
Tarwemout (4 EBC) | 200 g. |
|
4 EBC
|
|
Hallertau | 24 g. |
75 min. |
4 α
|
Bloemen |
Hallertau | 6 g. |
5 min. |
4 α
|
Bloemen |
Wyeast 2565 Kölsch | 1 zakje |
|
|
|
Maischwater | |
|
|
Leverancier: Kraan |
Spoelwater | |
|
|
Leverancier: Kraan |
Bottelsuiker | 6gr/liter |
|
|
|
Maischschema
52 °C | 63 °C | 73 °C | 80 °C |
15 min. | 50 min. | 10 min. | 1 min. |