Terug naar het overzicht
Dit recept afdrukken
Exporteer als BeerXML
Recept gegevens
batchgrootte: | 10 l. |
kooktijd: | 75 min. |
begin-SG: | 1065 |
EBC (kleur): | 0.0 |
EBU (bitterheid): | 0.0 |
Ingrediënten
ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | bijzonderheden |
---|
Munichmout (15 EBC) | 1.5 kg. |
|
15 EBC
|
|
Pilsmout (3 EBC) | 1.2 kg. |
|
3 EBC
|
Leverancier: Dingemans |
Tarwemout (4 EBC) | 300 g. |
|
4 EBC
|
|
Hallertau Perle | 16 g. |
75 min. |
6.7 α
|
Bloemen |
Maischschema
52 °C | 63 °C | 73 °C | 78 °C |
15 min. | 30 min. | 30 min. | 5 min. |
Opmerkingen van de webredactie
gist advies: BREWFERM TOP BOVENGIST