Terug naar het overzicht   Dit recept afdrukken   Exporteer als BeerXML

Meibock

van:Silvio Mesman / Christoffer Kokhuis
klasse:C
stijl:Meibok

Recept gegevens

batchgrootte:10 l.
kooktijd:75 min.
begin-SG:1065
EBC (kleur):0.0
EBU (bitterheid):0.0

Ingrediënten

ingrediënthoeveelheidkooktijdwaardebijzonderheden
Munichmout (15 EBC)1.5 kg.   15 EBC  
Pilsmout (3 EBC) 1.2 kg.   3 EBC Leverancier: Dingemans
Tarwemout (4 EBC) 300 g.   4 EBC  
Hallertau Perle 16 g. 75 min. 6.7 α Bloemen  

Maischschema

52 °C63 °C73 °C78 °C
15 min.30 min.30 min.5 min.

Opmerkingen van de webredactie

gist advies: BREWFERM TOP BOVENGIST
't Wort Wat receptendatabase: http://www.twortwat.nl/recepten?id=42