Hopstand 30 min hopstand @ 80 °C 30 min 80 °C - 28.6 g - Galaxy - 14% (9 IBU) Koudhoppen 3 dagen - 43 g - Galaxy - 14% Diversen Maischen - 6.348 g - Calcium Chloride (CaCl2) Maischen - 0.955 g - Canning Salt of Koosjer zout) (NaCl) Maischen - 0.859 g - Magnesium Sulfaat (MgSO4) Maischen - 2.902 g - Calcium Sulfaat (CaSO4) Maischen - 3.818 ml - Melkzuur 80% Spoelen - 2.625 g - Calcium Chloride (CaCl2) 33% Spoelen - 1.203 g - Calcium Sulfaat (CaSO4) Spoelen - 0.191 ml - Melkzuur 80%
Vergistingsprofiel: Ale 19°C - 7 dagen – Hoofdvergisting 19 °C - 3 dagen - Koudhop 20°C - 12 dagen - Hoofdvergisting 4 °C - 3 dagen - Cold crash Waterprofiel: Reverse Osmosis Water (Mild Ale Profile) Ca 74 Mg 3 Na 21 Cl 93 SO 95 SO/CI verhouding: 1 pH maisch: 5.32 pH spoelwater: 5.3 P.S. Calcium chloride is een vloeistof maar ze geven grammen op in Brewfather, reken voor 1,3 gram 1 mL vloeistof. |