Terug naar het overzicht
Dit recept afdrukken
Exporteer als BeerXML
Recept gegevens
batchgrootte: | 10 l. |
kooktijd: | 90 min. |
alcoholpercentage: | 6.2 % |
begin-SG: | 1056 |
EBC (kleur): | 13.0 |
EBU (bitterheid): | 27.0 |
Watertype | ph maisch- en spoelwater |
Ingrediënten
ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | bijzonderheden |
---|
Palemout (7 EBC) | 2.0 kg. |
|
7 EBC
|
|
Caramout (120 EBC) | 200 g. |
|
120 EBC
|
Leverancier: Dingemans |
Hallertau Perle | 14 |
90 min. |
6.9 α
|
Bloemen |
Hallertau Perle | 4 |
45 min. |
6.9 α
|
Bloemen |
Cascade | 2 |
20 min. |
5 α
|
Bloemen |
Wyeast 1007 German Ale | |
|
|
|
Maischwater | |
|
|
Leverancier: Kraan |
Spoelwater | |
|
|
Leverancier: Kraan |
Bottelsuiker | 6gr/liter |
|
|
|
Opmerkingen van de brouwer
Een alternatief voor de genoemde gist is Wyeast 2007.