Terug naar het overzicht
Dit recept afdrukken
Exporteer als BeerXML
Recept gegevens
batchgrootte: | 10 l. |
kooktijd: | 90 min. |
EBC (kleur): | 0.0 |
EBU (bitterheid): | 0.0 |
Ingrediënten
ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | bijzonderheden |
---|
Tarwemout (4 EBC) | 1200 g. |
|
4 EBC
|
|
Pilsmout (3 EBC) | 500 g. |
|
3 EBC
|
Leverancier: Dingemans |
Caramout (150 EBC) | 300 g. |
|
150 EBC
|
|
Kristalmout (50 EBC) | 100 g. |
|
50 EBC
|
|
Wyeast 3068 Weihenstephan | 1 zakje |
|
|
|
Maischwater | |
|
|
Leverancier: Kraan |
Spoelwater | |
|
|
Leverancier: Kraan |
Bottelsuiker | 6gr/liter |
|
|
|
Maischschema
37 °C | 42 °C | 52 °C | 63 °C | 73 °C | 80 °C |
15 min. | 15 min. | 15 min. | 15 min. | 30 min. | 1 min. |