Terug naar overzicht

Clubkampioenschappen 2009

tww oktober 2009
Door: Walter Bakker

De clubkampioenschappen staan weer voor de deur. Zoals al bekend is worden dit jaar alleen een Saison (klasse A en C) en een Brown Porter gekeurd. Van de bieren die ter keuring worden aangeboden dienen TWEE flesjes per bier te worden ingeleverd EN het inschrijfformulier moet volledig worden ingevuld.

In dit clubblad is het inschrijfformulier voor de clubkampioenschappen 2009 gevoegd. Dit formulier is ook te downloaden van de website van ’t Wort Wat, door na inloggen te klikken op "Voor leden->Documenten". Tevens is zijn ook de volledige reglementen van de clubkampioenschappen in dit clubblad opgenomen.

Op de clubavond van vrijdag 27 november worden de bieren in twee ronden door de leden gekeurd. Deze ledenkeuring vindt plaats aan tafeltjes met 4 leden plus een bierkeurmeester. Het doel hiervan is natuurlijk om de bieren te beoordelen maar ook om de essentie van het bierproeven van de bierkeurmeesters te leren. Het gemiddelde van de twee keuringen bepaalt de eindscore.

De uitslag van de clubkampioenschappen wordt bekend gemaakt op de clubavond van december (kerstdiner).

De ter keuring aangeboden bieren kunnen uitsluitend op vrijdag 30 oktober 2009, samen met een duidelijk leesbaar ingevuld inschrijfformulier, worden ingeleverd. Liefst zo vroeg mogelijk in de avond bij voorkeur rond 19.45 uur.

Wij zijn er klaar voor en rekenen op veel bieren!

De wedstrijd commissie

Terug naar overzicht