Terug naar het overzicht
Dit recept afdrukken
Exporteer als BeerXML
Recept gegevens
batchgrootte: | 1100 l. |
kooktijd: | 70 min. |
alcoholpercentage: | 6.5 % |
begin-SG: | 1059 |
eind-SG: | 1010 |
EBC (kleur): | 12.0 |
EBU (bitterheid): | 22.0 |
Brouwhuisefficiëntie: | 80 % |
Ingrediënten
ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | bijzonderheden |
---|
Pilsmout (3 EBC) | 220kg |
|
3 EBC
|
Leverancier: Dingemans |
Munichmout (15 EBC) | 44kg |
|
15 EBC
|
|
Magnum | 1000g |
70 min. |
14.1 α
|
Bloemen |
Maischwater | 942.5 l |
|
|
Leverancier: Kraan |
Spoelwater | 706 l |
|
|
Leverancier: Kraan |
Maischschema
63 °C | 72 °C | 78 °C |
45 min. | 20 min. | 2 min. |