Terug naar het overzicht   Dit recept afdrukken   Exporteer als BeerXML

Barley Wine

van:Arjen Boekhorst en Gerrit Walraven
klasse:D
stijl:Barley Wine

Recept gegevens

batchgrootte:10 l.
kooktijd:90 min.
alcoholpercentage:12.0 %
begin-SG:1110
eind-SG:1020
EBC (kleur):68.0
EBU (bitterheid):62.0

Ingrediënten

ingrediënthoeveelheidkooktijdwaardebijzonderheden
Palemout (7 EBC)4100   7 EBC  
Caramout (120 EBC)150   120 EBC Leverancier: Dingemans
Special B100   400 EBC  
Galena hopbloemen 40 90 min. 10 α Bloemen  
East Kent Goldings15 10 min. 4 α Bloemen  
Wyeast 1214 Belgian Abbey       
Bottelsuiker6gr/liter      

Maischschema

52 °C63 °C72 °C78 °C
10 min.20 min.40 min.5 min.
't Wort Wat receptendatabase: http://www.twortwat.nl/recepten?id=170