Gezamenlijke brouwdag: Pastry stout
Za. 16 september 2023
9:00 - 16:00 uur
Lisserbroek
Theo van Eijden

 


LET OP: het maximaal aantal elektrische brouwers is bereikt, alleen nog inschrijven als je op gas brouwt of komt afhalen. 



Op de clubavond hebben we een oproep gedaan voor suggesties voor de Brouwdag. Kevin van Geene kwam met de optie een Pastry Stout. Het zal een basisrecept worden voor 15 liter omdat er een hoge moutstort nodig is en de meeste mensen waarschijnlijk een 20 liter installatie hebben.

Hij geeft aan dat het een heel leuk bier type is voor de brouwdag omdat je met dit basis recept zelf nog alle kanten op kan. Onderstaand een lijst voorbeelden:

  • Hazelnoten
  • Tonkabonen
  • Salted Caramel 
  • Schwarzwalder kirsch
  • Kokos 
  • Vanille
  • Marshmellows
  • Fruitextract (Brouwmaatje)

Dit recept dan ook bedoeld als basisrecept, waarbij we de leden aansporen hun creativiteit te gebruiken en (sommige van) bovengenoemde ingrediĆ«nten toe te passen. De inschrijving is geopend. Zowel afhalen als brouwen in Lisserbroek behoort tot de mogelijkheden. Inmiddels is er het een en ander aangepast in Lisserbroek waardoor we meer elektrische brouwers kunnen faciliteren. 

Aanmelden in het leden menu bij brouwdag.