Pakket van de maand december: this porter is brown | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Di. 10 december 2019
20:00 uurWijkcentrum De Boerederij Michael Woolthuis |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Recept van de maand; Brown Porter Dit bier leent zich niet zo goed voor kruidenexperimenten want dat vind ik niet lekker en dus ga ik nu niemand op rare ideeën brengen. Wat wel erg goed kan is een beetje houtsnippers. Vooral de niet zo erg donkere types of één met een beetje whisky flavour. Uiterste besteldatum is 10 december levering op de clubavond van 13 december Recept voor december: This porter is brown. Receptgegevens
Ingrediënten
Maischschema
Opmerkingen van de brouwerVoor een meer Europese hoeveelheid koolzuur moet je ongeveer 5 á 6 gr bottel suiker per liter toevoegen. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||