Terug naar overzicht

Van het bestuur, januari 2023

tww januari 2023
Door: Wim Groeneveld

Het jaar 2022 hebben we alweer afgesloten, ik weet niet of het aan mij ligt maar het lijkt steeds sneller om te gaan. Een nieuw jaar om te brouwen. Ik wens iedereen voor 2023 een gelukkig en gezond jaar toe, vol met nieuwe uitdagingen op brouwgebied. Het afgelopen jaar hebben we redelijk normaal kunnen doorstaan zonder al te veel Covid problemen. Maar het teruggaan naar de oude bezoekersaantallen heeft een lange tijd geduurd. We zijn alweer volop bezig met het plannen van interessante clubavonden en de eerste gezamenlijke brouwdag zal dit jaar op 11 maart zijn.

Afgelopen clubavond

In december hebben we weer de gebruikelijke bier/food pairing mogen houden. Een vijftal soorten bitterbal/mini-kroketten werd gecombineerd met een vijftal mooie bieren. Smaken verschillen uiteraard, maar een ieder heeft wel kunnen genieten denk ik, gezien het enthousiasme op de avond. Het wordt uiteraard wel ieder jaar moeilijker om weer wat nieuws en origineels te verzinnen. Dus mochten er idee├źn zijn voor december 2023, laat het gerust weten. We hebben nog even de tijd.

Komende clubavond

Hier willen we een neutraal bier gaan behandelen met koud-hopping. Een aantal varianten zal gemaakt worden en aan jullie de eer om te bepalen welke variant hier gebruikt wordt.

Terug naar overzicht