Terug naar overzicht

Van het bestuur, april 2024

tww april 2024
Door: Peter Berger

Afgelopen Clubavond 29 Maart 2024

De winnaar van de pilsquiz
De winnaar van de pilsquiz
Deze avond stond in het teken van het proeven van Pils. Titus verzorgde een presentatie over Pils waarin de achtergrond en recepten werden besproken en was een goede inleiding naar de uiteindelijke proeverij. Martijn had een mooie, interactieve quiz gemaakt en per ronde Pils werden er verschillende vragen gesteld over smaak en geur en er werd een cijfer geven voor de Pils. Elke ronde werd afgesloten met het raden van het merk Pils. Het mooie van de quiz is dat het heel interactief was en de resultaten onmiddellijk te zien waren op het scherm. Er was dus direct zichtbaar welke antwoorden er waren gegeven en dat maakte het erg leuk. Deze vorm van presenteren viel in zeer goede aarde en daar gaan we in de toekomst zeker meer van zien. Met dank aan Martijn!
Impressie van de pils quiz
Impressie van de pils quiz
Het Pils met de meeste punten van de avond was de Gulpener Chateau Neubourg. De winnaar van de quiz met de meest goed geraden Pilsen was Chris Talbot met maar liefst 5 van de 6 goed!! Al met al een zeer geslaagde presentatie en een leuke quiz met een hoop positieve reacties. De resultaten van de quiz zijn hier bijgevoegd.
Statistieken van de Pils quiz
Statistieken Pils quiz

Komende Clubavond 26 April 2024

Op deze clubavond staat de Algemene Ledenvergadering (ALV) op de agenda. Na het programma van de ALV is er gelegenheid voor de verschillende commissies om een korte toelichting te geven van de activiteiten en lopende zaken in de commissie. Tevens is er gelegenheid voor het bespreken van de komende activiteiten. Mochten er nog mensen zijn die zich willen inzetten voor de organisatie van de viering van het jubileumjaar, maak dit dan kenbaar aan het bestuur.
Terug naar overzicht