Terug naar overzicht

Enthousiaste vrijwilligers gezocht!!

tww april 2022
Door: Stefan Hendriks

Na twee keer met lokale brouwerijen een klein maar gezellig festival bij het dorpshuis van Vijfhuizen georganiseerd te hebben wilden we eigenlijk iets ‘meer’. Dat ‘meer’ hebben we gevonden in de Expo in Vijfhuizen. Op 17 en 18 juni 2022 organiseert een aantal lokale brouwerijen daar het festival ‘Bier en Meer’. Op deze prachtlocatie, die erg goed bereikbaar is, hopen we een mooi festival op de kaart te zetten. Er zullen ongeveer 15 brouwerijen deelnemen en ook voor lekker eten en ander vermaak wordt gezorgd. Op onze website, www.bierenmeer.nl, is alle informatie te vinden, zoals o.a. de deelnemende brouwerijen en andere activiteiten.

Om dit alles mogelijk te maken hebben we ook hulp nodig van vrijwilligers! Lijkt het je leuk om een aantal uur, een dag of misschien wel op allebei de dagen te helpen? Laat het ons weten! Dat kan via info@bierenmeer.nl. Jullie hulp wordt erg op prijs gesteld!!

Daarnaast hopen we natuurlijk zoveel mogelijk bierliefhebbers van onze vereniging te mogen begroeten op deze mooie en unieke locatie! Alvast bedankt namens de organisatie van het festival!

Stefan Hendriks

Terug naar overzicht