Terug naar overzicht

De mediacommissie

tww december 2023
Door: Donovan Larmonie

Hoi iedereen,

Onze club kan niet bestaan zonder de inzet van onze leden die regelmatig hun tijd beschikbaar stellen aan het bestuur of een van de verschillende commissies. Helaas, voor ons dan, komt het voor dat iemand iets leukers gaat doen.

Afgelopen zomer heeft onze voorzitter van de mediacommissie, Ben Jacobs aangegeven het stokje over te gaan dragen. Verschrikkelijk jammer natuurlijk omdat Ben de afgelopen 10 jaar leiding heeft gegeven aan onze mediacommissie.

Ook een ander gewaardeerd lid van de commissie gaat er helaas echt mee te stoppen. Ben Uijtenhaak zorgt er al 10+ jaar dat voor dat bij iedereen het clubblad op tijd, voor de clubavond, op de mat ligt. Ben gaat vanaf april wat meer tijd besteden aan z'n hobbies. 

Dit betekent natuurlijk wel dat we wat versterking kunnen gebruiken binnen de mediacommissie. Heb je daarom tijd en zin om mee te denken over en mee te helpen aan het verzorgen van ons clubblad meld je dan aan. Vooral voor de maandelijkse verzending van het clubblad kunnen we binnenkort wel wat hulp gebruiken. 

Tot slot willen we Ben en Ben natuurlijk hartelijk bedanken voor hun jarenlange inzet voor de commissie en voor de club. We wensen ze alle plezier in wat ze nu gaan doen.

 

Terug naar overzicht