Terug naar overzicht

Maandbier en ander geneuzel, clubavond 6 maart 2015

tww maart 2015
Door: John Gouwerok

We willen hem heel graag hebben, die wisselkei, maar je moet hem ook verdienen. Dat was de poging op deze avond van de gebroeders WOOLTHUIS

De algemene ledenvergadering is niet altijd de topavond van het jaar, maar er is altijd een rondje van het nieuwe bestuur dat door de leden zeer wordt gewaardeerd. Het bestuur vertelt dan wat de plannen zijn voor het nieuwe jaar en die zien er goed uit. Dit bestuur luistert naar de leden maar wil er dan ook werkzaamheid voor terug.

Ondertussen was de maandbiertap aangesloten, maar er was iets?? Er zat er een luchtje aan. Nee, geen fraude wat dan proefden we wat vreemds. Er is een onderzoek gestart . Er waren al 7 wedstrijdformulieren ingeleverd met punten als 2, 3, 5 en een 5,5. Er was er zelfs een met 7 punten. Deze persoon was vermoedelijk snotverkouden maar is door de alcohol aan de beterende hand. Deze formulieren zijn apart vernietigd voor de wisselkei. Het werd snel duidelijk: Michael dacht dat er een zuurtje teveel in zat en het team PAXbrouwerij kwam in actie. Hij belde Stefan en in een mum van tijd was er een nieuw vaatje PATER TRIPELORIS. Iets donkerder en lekkerder. Stefan was er hollend mee van huis gekomen, wat de schuimproductie zeer ten goede kwam. Dus toch maandbier!!

Dan de uitslag van het tweede vaatje PATER TRIPELORIS: 36 ingeleverde formulieren en 256,8686 punten. Dit resulteert in een uitslag van 7.1352. Toch nog een mooi resultaat. Stefan Michael Woolthuis hebben aangegeven het hierbij niet te zullen laten zitten. Dank.

Dit was het weer tot volgend keer.
Jullie uitbater John

Terug naar overzicht