Artikelen
Terug naar overzicht | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Van de inkoopcommissie, juni 2023 |
tww juni 2023 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoals ik vorige maand al schreef, zwart kan prima in de zomer. Hier dus een lekker stoutig recept voor een export Stout. Lekker eenvoudig wat hop betreft, dus je kan tijdens de kook alvast aan het bier want er is maar 1 hopgift dus je hoeft niet zo erg op te letten dat je niets vergeet. Zoals een echte stout is dit een heerlijk fris bier waar je lekker van kunt genieten op een warm terras. Je zou er eventueel nog wat aan toe kunnen voegen zoals een vleugje kers om alles nog wat zonniger te maken. Of juist de andere kant op door wat koffiebonen of cacaopoeder. Dan wordt alles wat meer koffietijdsmaak. Dan kan je er dus lekker vroeg op een warme dag mee beginnen. Groeten, Recept voor mei: StouterderReceptgegevens
Ingrediënten
Maischschema
Opmerking van de brouwer
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Terug naar overzicht |