Artikelen
| Terug naar overzicht | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Van de Inkoopcommisie, mei 2014 |
tww mei 2014 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Door: Michael Woolthuis
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Dit is het recept en pakket voor de maand juni: Te bestellen via de site. Beierse Hefe
Recept gegevens
Ingrediënten
Maisch schema
Opmerkingen van de brouwerHet maischschema begint met het storten op 35 °C. Daarna met 1 °C per minuut verwarmen tot 66 °C. Vervolgens op 66 °C laten rusten tot dat de jodium proef negatief is. Dat zal meestal zijn na ongeveer 50-60 minuten. Problemen bij brouwenAlternatieve droge gist : SAFBREW WB-06't Wort Wat receptendatabase: http://www.twortwat.nl/recepten?id=236 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Terug naar overzicht | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Door: Michael Woolthuis