Artikelen
Terug naar overzicht | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Van de Inkoopcommissie, november 2011 |
tww november 2011 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dat niet iedereen wist wat de inkoopcommissie deed bleek uit de stapel positieve reacties die wij kregen op het stukje in het clubblad van september. Hierin deden wij een introductie van onze commissie voor al onze nieuwe leden maar natuurlijk ook voor alle “oude” leden die ons bestaan al weer vergeten zijn. Ook de complimenten voor de maandpakketten deed ons erg goed. Doe je alles niet voor niets. Voor volgend jaar hebben we alweer wat maandpakketrecepten op het programma staan. Bij dezen dus de recepten voor de komende tijd: Clubavond novemberUrkwellesnietes (type: pilsener) Een lekkere pittige pilsener die natuurlijk geen kloon van je weet wel is. Wel voor de gevorderde brouwer want uiteraard een ondergistend bier. Voor het recept zie voorgaand clubblad of de recepten pagina op de site van ’t WortWat. Clubavond januariDubbeltje (type: dubbel) Je zou zomaar kunnen zeggen dat deze dubbel op een zekere Leffe kan gaan lijken. Het is geen echte kloon maar het zou wel ontzettend lekker zijn als hij er een beetje in de buurt komt. Technisch fiche
Ingrediënten
Maischschema
Clubavond FebruariBietsbooi (type: California steam). Een mooi amberkleurig bier met een hoppige afdronk. Een ondergistend bier maar de gist behoudt zijn ondergistende karakter tot een vergistingstemperatuur van 19°C. Kan je dus eigenlijk nauwelijks meer ondergistend noemen en dit is dus een ondergister die door iedereen gebrouwen kan worden. Technisch fiche
Ingrediënten
Maischschema
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Terug naar overzicht |