Terug naar het overzicht
Dit recept afdrukken
Exporteer als BeerXML
Recept gegevens
| batchgrootte: | 10 l. |
| kooktijd: | 60 min. |
| alcoholpercentage: | 4.5 % |
| begin-SG: | 1045 |
| eind-SG: | 1010 |
| EBC (kleur): | 18.0 |
| EBU (bitterheid): | 25.0 |
Ingrediënten
| ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | bijzonderheden |
|---|
| Palemout (7 EBC) | 1684 |
|
7 EBC
|
|
| Cara Pilsmout (120 EBC) | 84 |
|
120 EBC
|
|
| Target | 7 |
60 min. |
10.5 α
|
Bloemen |
| Northern Brewer | 4 |
15 min. |
8.5 α
|
Bloemen |
| Challenger hopbloemen | 4 |
15 min. |
7.5 α
|
Bloemen |
| East Kent Goldings | 7 |
|
4.5 α
|
Bloemen |
| East Kent Goldings | 7 |
|
4.5 α
|
Bloemen |
| East Kent Goldings | 7 |
|
4.5 α
|
Bloemen |
| Wyeast 1968 London Ale | |
|
|
|
| Bottelsuiker | 6gr/liter |
|
|
|
Opmerkingen van de brouwer
Eest Kent Goldings voor dry hoping
7 gram tijdens hoofdgisting
7 gram tijdens lageren
7 gram in vat
Opmerkingen van de webredactie
Recept afkomstig van BIG Brew 2008