Toevoegingen: Maischen - 0.704 g - Calcium Chloride (CaCl2) Maischen - 0.087 g - Calcium Carbonaat (Kalk) (CaCO3) Maischen - 1.078 g - Magnesium Sulfaat (MgSO4) Maischen - 0.635 g - Calcium Sulfaat (Gips) (CaSO4) Maischen - 6.087 ml - Melkzuur 80% Spoelen - 0.261 g - Calcium Chloride (CaCl2) 33% Spoelen - 0.391 g - Magnesium Sulfaat (MgSO4) Spoelen - 0.235 g - Calcium Sulfaat (Gips) (CaSO4) Spoelen - 0.174 ml - Melkzuur 80%
Vergistingsprofiel Ale: 18 °C - 7 dagen - Hoofdvergisting 20 °C - 14 dagen – Hoofdvergisting Waterprofiel: Reverse Osmosis Water (American Lager) Ca 14 Mg 5 Na 8 Cl 11 SO 39 SO/CI verhouding: 3.4 pH maisch: 5.3 pH spoelwater: 5.3 Je kan dit bier ook als ondergister brouwen met W34/70 of WLP940 om de zwavelsmaak er in te krijgen die je mist met K97. Zoals hierboven te zien is gebruik ik gistvoeding van Wyeast dit geeft echt betere resultaten bij de vergisting het is 42,5 gram en je hoeft het niet in ene te gebruiken zoals bij een ander merk. |