Terug naar het overzicht
Dit recept afdrukken
Exporteer als BeerXML
Recept gegevens
batchgrootte: | 10 l. |
kooktijd: | 75 min. |
begin-SG: | 1068 |
EBC (kleur): | 44.0 |
EBU (bitterheid): | 34.0 |
Ingrediënten
ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | bijzonderheden |
---|
Pilsmout (3 EBC) | 2175 g. |
|
3 EBC
|
Leverancier: Dingemans |
Caramout (120 EBC) | 435 g. |
|
120 EBC
|
Leverancier: Dingemans |
Tarwemout (4 EBC) | 435 g. |
|
4 EBC
|
|
Saaz hop | 42 g. |
75 min. |
3.6 α
|
Bloemen |
Bovengist | |
|
|
|
Maischwater | |
|
|
Leverancier: Kraan |
Spoelwater | |
|
|
Leverancier: Kraan |
Bottelsuiker | |
|
|
|
Maischschema
54 °C | 63 °C | 72 °C | 76 °C | 78 °C |
30 min. | 30 min. | 30 min. | 15 min. | 5 min. |