Terug naar het overzicht
Dit recept afdrukken
Exporteer als BeerXML
Beschrijving
Voeg de bitterhop toe bij het begin van het koken, en de aromahop plus de kruiden na het koken en laat deze dan 15 min trekken. |
Recept gegevens
batchgrootte: | 10 l. |
kooktijd: | 75 min. |
begin-SG: | 1050 |
eind-SG: | 1015 |
EBC (kleur): | 0.0 |
EBU (bitterheid): | 0.0 |
Ingrediënten
ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | bijzonderheden |
---|
Pilsmout (3 EBC) | 1000 gram |
|
3 EBC
|
Leverancier: Dingemans |
Tarwemeel | 800 gram |
|
|
|
Haver | 200 gram |
|
|
|
Hallertau | 13 gram |
75 min. |
4 α
|
Bloemen |
Saaz hop | 4 gram |
|
3.5 α
|
Bloemen |
Korianderpoeder | 3 gram |
|
|
|
Farma Trappist | 1 zakje |
|
|
|
Maischschema
38 °C | 45 °C | 52 °C | 63 °C | 73 °C | 78 °C |
20 min. | 10 min. | 20 min. | 45 min. | 20 min. | 5 min. |