Recept gegevens
| batchgrootte: | 10 l. |
| kooktijd: | 90 min. |
| alcoholpercentage: | 10.0 % |
| begin-SG: | 1094 |
| eind-SG: | 1020 |
| EBC (kleur): | 31.0 |
| EBU (bitterheid): | 35.0 |
| Brouwhuisefficiëntie: | 75 % |
Ingrediënten
| ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | bijzonderheden |
|---|
| Pale mout (5 EBC) | 2500 g |
|
5 EBC
|
|
| Munichmout (15 EBC) | 900 g |
|
15 EBC
|
|
| Cara Pilsmout (3 EBC) | 400 g |
|
3 EBC
|
|
| Cara Red (45 EBC) | 225 g |
|
45 EBC
|
|
| Ahorn siroop | 160 g |
|
10 EBC
|
|
| Colombus hopbloemen | 10 g |
60 min. |
16 α
|
Bloemen |
| Colombus hopbloemen | 10 g |
30 min. |
16 α
|
Bloemen |
| Cascade | 10 g |
15 min. |
6 α
|
Bloemen |
| Cascade | 10 g |
5 min. |
6 α
|
Bloemen |
| Lallemand Abbaye | 1 |
|
|
Leverancier: Lallemand |