Druivenbier 2

van:Luuk Besseling
klasse:A
stijl:Fruit bieren

Recept gegevens

batchgrootte:10 l.
EBC (kleur):0.0
EBU (bitterheid):0.0

Ingrediënten

ingrediënthoeveelheidkooktijdwaardebijzonderheden
Tarwemout (4 EBC) 740 g.   4 EBC  
Munichmout (20 EBC)550 g.   20 EBC  
Pilsmout (3 EBC) 460 g.   3 EBC Leverancier: Dingemans
Caramout (150 EBC)100 g.   150 EBC  
Druivensap2.7 l.      
Braumeister wijngist1 zakje      
Maischwater      Leverancier: Kraan
Spoelwater      Leverancier: Kraan
Bottelsuiker6gr/liter      

Maischschema

37 °C52 °C65 °C72 °C78 °C
15 min.30 min.45 min.10 min.2 min.
't Wort Wat receptendatabase: http://www.twortwat.nl/recepten?id=62