Meibock

van:'t Wort Wat
klasse:C
stijl:Meibok

Recept gegevens

batchgrootte:10 l.
kooktijd:60 min.
alcoholpercentage:8.4 %
EBC (kleur):0.0
EBU (bitterheid):0.0

Ingrediënten

ingrediënthoeveelheidkooktijdwaardebijzonderheden
Pilsmout (3 EBC) 1.2 kg.   3 EBC Leverancier: Dingemans
Tarwemout (4 EBC) 300 g.   4 EBC  
Braumeister Bovengist1 zakje      
Munichmout (15 EBC)1.5 kg   15 EBC  
Hallertau Perle 13.5 g 60 min. 6.7 α Bloemen  

Maischschema

52 °C63 °C73 °C78 °C
15 min.45 min.30 min.5 min.
't Wort Wat receptendatabase: http://www.twortwat.nl/recepten?id=3