Recept gegevens
batchgrootte: | 10 l. |
kooktijd: | 75 min. |
begin-SG: | 1070 |
eind-SG: | 1016 |
EBC (kleur): | 0.0 |
EBU (bitterheid): | 0.0 |
Ingrediënten
ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | bijzonderheden |
---|
Pilsmout (3 EBC) | 2.7 kg. |
|
3 EBC
|
Leverancier: Dingemans |
Kandijsuiker, donker | 130 g. |
|
|
|
Tettnanger | 12 g. |
75 min. |
3 α
|
Bloemen |
Lublin | 17 g. |
75 min. |
4.5 α
|
Bloemen |
Tettnanger | 12 g. |
15 min. |
3 α
|
Bloemen |
Lublin | 13 g. |
|
2 α
|
Bloemen |
Koriander | 6 g. |
|
|
|
Sinaasappelschil, gedroogde | 4 g. |
|
|
|
Maischwater | |
|
|
Leverancier: Kraan |
Spoelwater | |
|
|
Leverancier: Kraan |
Bottelsuiker | 6gr/liter |
|
|
|
Maischschema
52 °C | 60 °C | 70 °C | 75 °C | 78 °C | 1 min. | 45 min. | 30 min. | 5 min. | 1 min. |
|