Terug naar overzicht

Van het bestuur, april 2020

tww april 2020
Door: Erik Deelissen

Clubavonden

De hele wereld staat op zijn kop door het Coronavirus of ook wel Covid-19 genoemd. Dit heeft ook invloed op de activiteiten onze club.
Door regelgeving uitgevaardigd door de overheid waren wij genoodzaakt clubavonden, excursie naar het Zythos bierfestival, brouwdagen en de brouwcursus te annuleren. Bijeenkomsten mogen in ieder geval tot 1 juni niet plaatsvinden. Tot die datum zijn alle activiteiten van onze club stopgezet. We wachten af of deze datum nog verlengd gaat worden. Maar ik vermoed dat deze hele kwestie nog lang zal gaan duren, dus ga ik voldoende ingrediƫnten inslaan om tijdens de zomervakantie thuis wat biertjes te gaan brouwen. Op vakantie gaan zit er volgens mij niet in deze zomer.

ONK

Ook het ONK 2020 dat op 13 juni zou plaatsvinden is uitgesteld. Zo spoedig mogelijk wordt er een nieuwe datum vastgesteld door de organisatie van dit evenement.  Houd de Facebookpagina van het ONK2020 in de gaten: https://www.facebook.com/ONK2020/.

Polderbok

De Polderbok zou internationaal gaan. De organisatie van het BBF2020 (Barcelona Beer Festival) had gevraagd of wij met een afvaardiging naar Barcelona wilden komen. Jacques Stricker heeft hier in dit clubblad een artikel over geschreven.

Of er een Polderbok 2020 gaat worden gebrouwen is ook afhankelijk van hoe de hele Coronasituatie zich ontwikkelt. Ik hoop dat wij ons allemaal gezond en wel door deze crisis heen worstelen, en elkaar in de toekomst weer kunnen ontmoeten bij activiteiten van onze club.

Terug naar overzicht