Terug naar overzicht

Poster 'De Bieren van Nederland'

tww januari 2011
Door: Jan-Willem Fukkink

Bierminnend Nederland heeft er een nieuw collectors-item bij. De grote poster 'De Bieren van Nederland' met vrijwel alle etiketten van Nederlandse bieren. Vanaf half december 2010 brengt uitgeverij Birdy Publishing deze poster op de markt. De poster is onder andere via http://www.biermagazine.nl/bier/30/ook_van_bier_.html te bestellen.

Bij onze zuiderburen is de Belgische versie van de poster al jaren een doorslaand succes. Om de twee jaar komt daar een nieuwe editie op de markt met daarop alle etiketten van gerenommeerde Belgische bieren. Nu de (speciaal)biercultuur ook in Nederland sterk groeiende is, werd het tijd voor een Nederlandse editie. Want inmiddels zijn er alweer rond de 100 brouwerijen actief in Nederland, van klein tot (middel)groot. Microbrouwerijen en grote industriele brouwers. 72 brouwerijen hebben op ons verzoek de etiketten van hun reguliere, jaarlijks terugkerende, bieren toegestuurd. Welgeteld 476 Nederlandse bieretiketten sieren daarmee de poster 'De Bieren van Nederland'. Een waar collectors-item dat het prima doet in huis bij de echte bierliefhebber, in het betere biercafe of daar waar biergenieters samenkomen. Bovendien een originele en prettig geprijsde cadeausuggestie, weer eens wat anders dan een boekenbon...

De poster met alle bieretiketten van Nederland is full colour gedrukt op hoge kwaliteit papier, heeft een formaat van 70 x 100 cm en kost 9,95 euro inclusief btw en exclusief 4,95 euro verzendkosten (6,95 euro voor het buitenland). De poster wordt verstuurd in stevige koker.

Bij 't Wort Wat doen we een gezamenlijke bestelactie om verzendkosten uit te sparen. De posters worden verdeeld tijdens een gezamenlijke clubavond. Wil je een poster bestellen? Stuur dan een mail naar jwfukkink@gmail.com.

Terug naar overzicht