Terug naar het overzicht   Dit recept afdrukken   Exporteer als BeerXML

Smaragd Eiland Stout

van:'t Wort Wat
klasse:B
stijl:Stout

Recept gegevens

batchgrootte:10 l.
kooktijd:90 min.
alcoholpercentage:4.2 %
begin-SG:1042
eind-SG:1010
EBC (kleur):0.0
EBU (bitterheid):0.0

Ingrediënten

ingrediënthoeveelheidkooktijdwaardebijzonderheden
Pilsmout (3 EBC) 1.43 kg.   3 EBC Leverancier: Dingemans
Gerstevlokken 480 g.      
Gerst, geroosterd (1000 EBC) 180 g.   1000 EBC  
Goldings30 g. 90 min. 5.1 α Bloemen  
Fuggles15 g. 60 min. 4.1 α Bloemen  
Bovengist       
Maischwater      Leverancier: Kraan
Spoelwater      Leverancier: Kraan
Bottelsuiker       

Maischschema

66 °C
60 min.
't Wort Wat receptendatabase: http://www.twortwat.nl/recepten?id=85