Terug naar het overzicht
Dit recept afdrukken
Exporteer als BeerXML
Recept gegevens
batchgrootte: | 10 l. |
kooktijd: | 90 min. |
alcoholpercentage: | 5.5 % |
begin-SG: | 1056 |
eind-SG: | 1014 |
EBC (kleur): | 0.0 |
EBU (bitterheid): | 0.0 |
Ingrediënten
ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | bijzonderheden |
---|
Palemout (7 EBC) | 2.4 kg. |
|
7 EBC
|
|
Kristalmout (100 EBC) | 120 g. |
|
100 EBC
|
|
Kristalmout (150 EBC) | 120 g. |
|
150 EBC
|
|
Chocolademout (1000 EBC) | 370 g. |
|
1000 EBC
|
|
Honing | 475 g. |
|
|
|
Magnum | 9 g. |
60 min. |
12 α
|
Bloemen |
Cascade | 9 g. |
30 min. |
5 α
|
Bloemen |
Willamette hop | 15 g. |
1 min. |
4 α
|
Bloemen |
Bovengist | |
|
|
|
Maischwater | |
|
|
Leverancier: Kraan |
Spoelwater | |
|
|
Leverancier: Kraan |
Bottelsuiker | 6gr/liter |
|
|
|