Terug naar het overzicht
Dit recept afdrukken
Exporteer als BeerXML
Recept gegevens
batchgrootte: | 10 l. |
kooktijd: | 90 min. |
EBC (kleur): | 0.0 |
EBU (bitterheid): | 0.0 |
Ingrediënten
ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | bijzonderheden |
---|
Pilsmout (3 EBC) | 2500 g |
|
3 EBC
|
Leverancier: Dingemans |
Munichmout (17 EBC) | 450 g |
|
17 EBC
|
|
Caramout (120 EBC) | 160 g |
|
120 EBC
|
Leverancier: Dingemans |
Chocolademout (900 EBC) | 32 g |
|
900 EBC
|
|
Hallertau Perle | 15 g |
90 min. |
5.2 α
|
Bloemen |
East Kent Goldings | 2 g |
10 min. |
4.6 α
|
Bloemen |
Kandijsuiker, donker | 250 g |
|
|
|
Wyeast 1214 Belgian Abbey | 1 zakje |
|
|
|
Maischwater | |
|
|
Leverancier: Kraan |
Spoelwater | |
|
|
Leverancier: Kraan |
Bottelsuiker | 6gr/liter |
|
|
|
Maischschema
50 °C | 63 °C | 74 °C | 78 °C |
10 min. | 40 min. | 25 min. | 1 min. |