Terug naar het overzicht
Dit recept afdrukken
Exporteer als BeerXML
Recept gegevens
batchgrootte: | 10 l. |
kooktijd: | 90 min. |
alcoholpercentage: | 7.1 % |
begin-SG: | 1063 |
EBC (kleur): | 29.0 |
EBU (bitterheid): | 23.0 |
Watertype | pH maisch- en spoelwater: 5.4 |
Ingrediënten
ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | bijzonderheden |
---|
Pilsmout (3 EBC) | 600 g. |
|
3 EBC
|
Leverancier: Dingemans |
Caramout (120 EBC) | 120 g. |
|
120 EBC
|
Leverancier: Dingemans |
Palemout (7 EBC) | 1.8 kg. |
|
7 EBC
|
|
Brewers Gold | 15 g. |
90 min. |
4.0 α
|
Bloemen |
Saaz hop | 20 g. |
25 min. |
3.0 α
|
Bloemen |
Wyeast 1214 Belgian Abbey | |
|
|
|
Maischwater | |
|
|
Leverancier: Kraan |
Spoelwater | |
|
|
Leverancier: Kraan |
Bottelsuiker | 6gr/liter |
|
|
|