Terug naar overzicht | |
Van de bibliotheekcommissie |
tww mei 2015 |
Door: Erik Pruisken | |
Nieuw in de bibliotheekMalt. A practical guide from field to brewhouse, John Mallett, 2014. Het vierde deel van de bieringediënten reeks. Malts beschrijft uitgebreid het ingrediënt mout, van het verbouwen van het gewas tot en met de geur en smaak in het glas. De Biertypen gidsBij een aantal exemplaren van de Biertypengids ontbreken de pagina’s 99 en 100. Deze kun je op de clubavond omruilen voor een exemplaar met alle pagina’s. Overzicht boeken en tijdschriften op websiteHet overzicht van de boeken en tijdschriften is te raadplegen op de website onder de kop Voor leden – Bibliotheek. Gebruik voor het zoeken ctrl-F. Het is mogelijk (via [Reserveer]) op de website om een boek en/of tijdschrift te reserveren. De bibliotheekcommissie krijgt een mail en zorgt dat bij de volgende clubavond het boek/tijdschrift voor je klaar ligt. Neem eens een kijkje op de website en zie hoeveel de bibliotheek heeft. Verzoek tot aanschafKen je een goed boek over bier brouwen voor de bibliotheek? Laat het ons weten! Website tipwww.bookdepository.com: Voor het bestellen van Engelse en Amerikaanse boeken. Ze zijn meestal goedkoop en berekenen geen verzendkosten. De snelheid van levering wisselt. |
|
Terug naar overzicht |