Social Kitchen and Brewery Brut IPA

datum:28 februari 2019
gepubliceerd:Craftbeer and Brewing Magazine
klasse:C
stijl:Brut IPA

Recept gegevens

batchgrootte:10 l.
kooktijd:60 min.
alcoholpercentage:7.0 %
begin-SG:1054
eind-SG:1000
EBC (kleur):0.0
EBU (bitterheid):25.0

Ingrediënten

ingrediënthoeveelheidkooktijdwaardebijzonderheden
Pilsmout (3 EBC) 1800 gr.   3 EBC Leverancier: Dingemans
Maisvlokken225 gr.      
Rijstevlokken225 gr.      
Mosaic3 gr. 15 min. 12 α Pallets  
Mosaic70 gr. Whirlpool min. 12 α Pallets  
Mosaic210 Dry hop min. 12 α Pallets  
Safale US-051     Leverancier: Fermentis
Amyloglucosidase (Ultra-Ferm)1     Leverancier: White Labs
Gistvoeding (Yeast Nutrition)1 gr. 10 min.   Leverancier: Wyeast
Bottelsuiker4 gr./l.      

Maischschema

62 °C78 °C
60 min.5 min.
't Wort Wat receptendatabase: http://www.twortwat.nl/recepten?id=322