Recept gegevens
| batchgrootte: | 10 l. | 
| kooktijd: | 60 min. | 
| alcoholpercentage: | 6.6 % | 
| begin-SG: | 1065 | 
| eind-SG: | 1018 | 
| EBC (kleur): | 20.0 | 
| EBU (bitterheid): | 10.0 | 
| Brouwhuisefficiëntie: | 75 % | 
 
Ingrediënten
| ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | bijzonderheden | 
|---|
| Pilsmout (3 EBC) | 700 gr |  | 3 EBC | Leverancier: Dingemans | 
| Tarwemout (4 EBC) | 2000 gr |  | 4 EBC |  | 
| Munichmout (15 EBC) | 50 gr |  | 15 EBC |  | 
| Special B | 50 gr |  | 400 EBC |  | 
| Caramout (120 EBC) | 30 gr |  | 120 EBC | Leverancier: Dingemans | 
| Hallertau Mittelfruh | 11 gr | 60 min. | 4.3 α | Bloemen | 
| Maischwater | 11.6 ltr |  |  | Leverancier: Kraan | 
| Spoelwater | 5.9 ltr |  |  | Leverancier: Kraan | 
| White Labs WLP300 Hefeweizen Ale | 1 |  |  | Leverancier: White Labs | 
| Bottelsuiker | 6gr/liter |  |  |  | 
 
Maischschema
| 56 °C | 53 °C | 63 °C | 72 °C | 78 °C | 
| stort min. | 10 min. | 35 min. | 25 min. | 5 min. |