Recept gegevens
| batchgrootte: | 10 l. |
| kooktijd: | 75 min. |
| alcoholpercentage: | 9.3 % |
| begin-SG: | 1076 |
| eind-SG: | 1010 |
| EBC (kleur): | 0.0 |
| EBU (bitterheid): | 0.0 |
Ingrediënten
| ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | bijzonderheden |
|---|
| Pilsmout (3 EBC) | 2350 |
|
3 EBC
|
Leverancier: Dingemans |
| Tarwemout (4 EBC) | 350 |
|
4 EBC
|
|
| Havervlokken (2 EBC) | 85 |
|
2 EBC
|
|
| Rietsuiker | 200 |
|
|
|
| Wyeast 1214 Belgian Abbey | |
|
|
|
| Brewers Gold | 17 |
75 min. |
5.5 α
|
Bloemen |
| Styrian Goldings hopbloemen | 12 |
30 min. |
3.8 α
|
Bloemen |
| Saaz | 12 |
10 min. |
2.2 α
|
Bloemen |
| Koriander | 3 (geplet) |
10 min. |
|
|
| Kardemon | 1 pitje (heel) |
10 min. |
|
|
| Mineolaschil | |
10 min. |
|
|
| Bottelsuiker | 6gr/liter |
|
|
|