Recept gegevens
| batchgrootte: | 10 l. | 
| alcoholpercentage: | 4.6 % | 
| begin-SG: | 1050 | 
| eind-SG: | 1015 | 
| EBC (kleur): | 0.0 | 
| EBU (bitterheid): | 23.0 | 
 
Ingrediënten
| ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | bijzonderheden | 
|---|
| Pilsmout (3 EBC)  | 2.25 kg. | 
  | 
3 EBC
 | 
Leverancier: Dingemans  | 
| Aromamout (50 EBC) | 225 g. | 
  | 
50 EBC
 | 
  | 
| Caramout (120 EBC) | 125 g. | 
  | 
120 EBC
 | 
Leverancier: Dingemans  | 
| Tarwemeel | 150 g. | 
  | 
  | 
  | 
| Northern Brewer | 10 g. | 
80 min. | 
8 α
 | 
Bloemen   | 
| Goldings | 7.5 g. | 
15 min. | 
5 α
 | 
Bloemen   | 
| Yeasthead Delta E |   | 
  | 
  | 
  | 
| Maischwater |   | 
  | 
  | 
Leverancier: Kraan  | 
| Spoelwater |   | 
  | 
  | 
Leverancier: Kraan  | 
| Bottelsuiker | 6gr/liter | 
  | 
  | 
  | 
 
Maischschema
| 53 °C | 62 °C | 72 °C | 78 °C | 
| 15 min. | 35 min. | 30 min. | 5 min. |