Recept gegevens
| batchgrootte: | 10 l. |
| kooktijd: | 90 min. |
| alcoholpercentage: | 5.0 % |
| begin-SG: | 1048 |
| eind-SG: | 1010 |
| EBC (kleur): | 23.3 |
| EBU (bitterheid): | 24.0 |
Ingrediënten
| ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | bijzonderheden |
|---|
| Palemout (7 EBC) | 1800 |
|
7 EBC
|
|
| Caramout (120 EBC) | 180 |
|
120 EBC
|
Leverancier: Dingemans |
| Bramling Cross | 16 |
90 min. |
5.5 α
|
Bloemen Leverancier: Van der Kooy |
| Bramling Cross | 8 |
10 min. |
5.5 α
|
Bloemen Leverancier: Van der Kooy |
| Wyeast 1084 Irish Ale | |
|
|
|
| Bottelsuiker | 6gr/liter |
|
|
|