Oatmeal Stout

van:Erwin Vermeij
klasse:B
stijl:Stout

Recept gegevens

batchgrootte:10 l.
kooktijd:90 min.
alcoholpercentage:0.0 %
EBC (kleur):0.0
EBU (bitterheid):32.0
Watertypemaischwater aangezuurd

Ingrediënten

ingrediënthoeveelheidkooktijdwaardebijzonderheden
Pilsmout (3 EBC) 1.4 kg   3 EBC Leverancier: Dingemans
Caramout (150 EBC)150 g.   150 EBC  
Chocolademout (1000 EBC)150 g.   1000 EBC  
Havervlokken150 g.      
Target15 g. 90 min. 8 α Bloemen  
Fuggles5 15 min. 4 α Bloemen  
Bootz Bovengist       
Maischwater8 liter     Leverancier: Kraan
Spoelwater      Leverancier: Kraan
Bottelsuiker6gr/liter      

Maischschema

52 °C68 °C74 °C80 °C
15 min.45 min.15 min.1 min.
't Wort Wat receptendatabase: http://www.twortwat.nl/recepten?id=74