Recept gegevens
| batchgrootte: | 10 l. |
| kooktijd: | 60 min. |
| alcoholpercentage: | 5.1 % |
| begin-SG: | 1045 |
| eind-SG: | 1008 |
| EBC (kleur): | 14.0 |
| EBU (bitterheid): | 34.0 |
| Brouwhuisefficiëntie: | 80 % |
Ingrediënten
| ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | bijzonderheden |
|---|
| Palemout (7 EBC) | 1700 gr |
|
7 EBC
|
|
| Carahell 20-30 EBC | 200 gr |
|
25 EBC
|
|
| Maischwater | 7.8 ltr |
|
|
Leverancier: Kraan |
| Spoelwater | 9 ltr |
|
|
Leverancier: Kraan |
| Magnum | 9 gr |
60 min. |
13 α
|
Bloemen |
| Huell Melon bloemen | 15 gr |
5 min. |
8.6 α
|
Bloemen |
| Citra | 1 gr |
Koudhop min. |
12.2 α
|
Bloemen |
| Lallemand LalBrew Voss Kveik Ale | 11 gr |
|
|
Leverancier: Lallemand |
| Bottelsuiker | 5 gr/ltr |
|
|
|
Maischschema
| 70 °C | 66 °C | 78 °C |
| stort min. | 60 min. | 5 min. |