Recept gegevens
| batchgrootte: | 10 l. |
| kooktijd: | 60 min. |
| alcoholpercentage: | 7.0 % |
| begin-SG: | 1054 |
| eind-SG: | 1000 |
| EBC (kleur): | 0.0 |
| EBU (bitterheid): | 25.0 |
Ingrediënten
| ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | bijzonderheden |
|---|
| Pilsmout (3 EBC) | 1800 gr. |
|
3 EBC
|
Leverancier: Dingemans |
| Maisvlokken | 225 gr. |
|
|
|
| Rijstevlokken | 225 gr. |
|
|
|
| Mosaic | 3 gr. |
15 min. |
12 α
|
Pallets |
| Mosaic | 70 gr. |
Whirlpool min. |
12 α
|
Pallets |
| Mosaic | 210 |
Dry hop min. |
12 α
|
Pallets |
| Safale US-05 | 1 |
|
|
Leverancier: Fermentis |
| Amyloglucosidase (Ultra-Ferm) | 1 |
|
|
Leverancier: White Labs |
| Gistvoeding (Yeast Nutrition) | 1 gr. |
10 min. |
|
Leverancier: Wyeast |
| Bottelsuiker | 4 gr./l. |
|
|
|