Rupture, Odell Brewing Co

datum:26 november 2018
van:Theo van Eijden
klasse:C
stijl:India Pale Ale

Recept gegevens

batchgrootte:10 l.
kooktijd:60 min.
alcoholpercentage:6.6 %
begin-SG:1063
eind-SG:1013
EBC (kleur):16.0
EBU (bitterheid):37.0
Brouwhuisefficiëntie:78 %

Ingrediënten

ingrediënthoeveelheidkooktijdwaardebijzonderheden
Palemout (7 EBC)2630 gr   7 EBC  
Munichmout (12 EBC)480 gr   12 EBC  
Cascade15 gr 60 min. 7 α Bloemen  
Centennial30 gr   10 α Bloemen  
Citra 30 gr   13 α Bloemen  
Simcoe30   13 α Bloemen  
Lallemand BRY-97 1     Leverancier: Lallemand
Maischwater3 ltr/ kg mout     Leverancier: Kraan
Spoelwater13 ltr in kookketel     Leverancier: Kraan
Bottelsuiker6 gr/ltr      

Maischschema

67 °C78 °C
60 min.10 min.
't Wort Wat receptendatabase: http://www.twortwat.nl/recepten?id=311