Recept gegevens
| batchgrootte: | 10 l. |
| kooktijd: | 90 min. |
| begin-SG: | 1064 |
| EBC (kleur): | 0.0 |
| EBU (bitterheid): | 0.0 |
Ingrediënten
| ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | bijzonderheden |
|---|
| Pilsmout (3 EBC) | 3 kg. |
|
3 EBC
|
Leverancier: Dingemans |
| Lindebloesemhoning | 200 g. |
|
|
|
| Kandijsuiker, wit | 50 g. |
|
|
|
| Hallertau Perle | 10 g. |
90 min. |
5.5 α
|
Bloemen |
| Hallertau Perle | 20 g. |
15 min. |
5.5 α
|
Bloemen |
| Koriander | 2 g. |
15 min. |
|
|
| Sinaasappelschil, gedroogde | 2 g. |
15 min. |
|
|
| Wyeast 1214 Belgian Abbey | giststarter |
|
|
|
| Bottelsuiker | 6gr/liter |
|
|
|
Maischschema
| 53 °C | 63 °C | 72 °C | 78 °C | | 20 min. | 20 min. | 40 min. | 1 min. |
|