Recept gegevens
| batchgrootte: | 10 l. |
| kooktijd: | 75 min. |
| alcoholpercentage: | 4.7 % |
| begin-SG: | 1049 |
| eind-SG: | 1013 |
| EBC (kleur): | 0.0 |
| EBU (bitterheid): | 15.0 |
| Watertype | 6 liter maischwater (niet bewerkt) |
Ingrediënten
| ingrediënt | hoeveelheid | kooktijd | waarde | bijzonderheden |
|---|
| Pilsmout (3 EBC) | 1 kg. |
|
3 EBC
|
Leverancier: Dingemans |
| Tarwemout (4 EBC) | 1 kg. |
|
4 EBC
|
|
| Sinaasappelschil, gedroogde | 4 g. |
10 min. |
|
|
| Citroen | 1/4 |
10 min. |
|
|
| Koriander | 3 g. |
10 min. |
|
|
| Bitterhop | 11 g. |
75 min. |
5.5 α
|
Bloemen |
| Yeasthead Delta M | |
|
|
|
| Bottelsuiker | 7gr/liter |
|
|
|
Maischschema
| 53 °C | 61 °C | 72 °C | 76 °C |
| 10 min. | 10 min. | 30 min. | 5 min. |